top of page
De Studiekeuze Workshop van Powerjaar Ontdek Welke Studie Bij Jou Past

STUDIEKEUZE
WORKSHOP

DE ÉÉNDAAGSE STUDIEKEUZE WORKSHOP

✨ Ben je klaar om jouw unieke drijfveren te ontdekken en een bewuste studiekeuze te maken?
Het doel van deze workshop is om de handvatten te geven om jouw studiekeuze te kunnen maken.
Powerjaar nodigt je uit om via een ééndaagse workshop de diepte in te gaan over je purpose, drijfveren en studiekeuze. Weg van de traditionele schoolbanken en standaard vragenlijsten in studiekeuzetests & word getriggerd door in kleine groepen te reflecteren op waar jij écht energie van krijgt en wat jou drijft.
In de inspirerende ruimte van Powerjaar kun je lekker jezelf zijn en maak jij via onze studiekeuze workshop een unieke deepdive in jezelf, waarbij jouw creativiteit, emotie en verbeeldingskracht wordt aangestipt.

💡 Geïnspireerd door methodieken zoals 'Start With Why' van Simon Sinek en het Japanse concept 'Ikigai'.
In het bedrijfsleven wordt purpose al jarenlang met succes gebruikt om professionals te helpen bij het achterhalen van hun drijfveren. Echter is Powerjaar dé eerste aanbieder ter wereld die deze hoog aangeschreven methodiek heeft vertaald naar een uniek studiekeuze workshop voor jongeren.

In deze intensieve workshop word je uitgedaagd om outside of the box te denken en jouw eigen pad te verkennen.

Aan het einde van deze dag heb je niet alleen een dieper inzicht in jezelf en je doelen, maar ook een concreet plan van aanpak voor jouw studiekeuze. 

 

🚀 Voor wie is het bedoeld, waar vindt het plaats en wat zijn de kosten?

Powerjaar biedt deze workshop aan voor jongeren die momenteel 4/5 HAVO of 4/5/6 VWO volgen of eerstejaarsstudenten die zijn gestopt met hun opleiding aan het hoger onderwijs. Voor deze workshop hanteren wij een groepsgrootte van maximaal 16 jongeren en het vindt plaats in de Wisdom Cave in Zoetermeer.
De vergoeding bedraagt €197,- per deelnemer.

📅Wanneer vindt de workshop plaats en hoe kun jij je interesse aangeven?
De workshop vindt plaats op drie zaterdagen tijdens de zomervakantie 29 juni, 27 juli &  10 augustus van 10:00 - 16:00 uur. 
Wil jij graag een passende studie kiezen die écht bij jou past? Schrijf je dan via het onderstaande formulier direct in voor één van deze dagen of stel in het opmerkingenveld jouw eventuele vragen. In beide gevallen komen wij hier binnen 12 uur bij jou op terug!

VRAGEN OVER OF INSCHRIJVEN VOOR DE WORKSHOP!

Selecteer een optie
bottom of page