top of page
IMG_0362.JPEG

ERVARINGEN

Kiezen voor iets ´anders´, zoals een tussenjaar programma, is vaak spannend. Je wil een goede keuze maken en hier een zo duidelijk mogelijk beeld van hebben vóórdat je ervoor kiest. Daarom bieden wij hierbij de mogelijkheid aan om je zo goed mogelijk in te lezen over de Powerreis middels ervaringen van ouders en Explorers die jou voor zijn gegaan. Want uiteindelijk is transparantie en eerlijkheid altijd het fundament voor een goede samenwerking!

Veel leesplezier!

Bootcamp tijdens tussenjaar bij Powerjaar

Mattia & zijn moeder Renate

De moeder van Mattia zegt:
Mijn zoon Mattia en ik hebben voor Powerjaar gekozen om een mooie invulling te geven aan een aantal maanden tussen de Havo en een volgende opleiding.
We hadden meteen een goed gevoel over Allan en de manier waarop hij dit programma neerzet. Vanaf dag 1 geen spijt gehad.
Het programma is heel afwisselend, veelzijdig, compleet en origineel.
Allan heeft een hele goede invloed gehad op mijn zoon en is echt geïnspireerd door hem.
Persoonlijk vind ik dat iedere jongere dit programma zou moeten volgen in zijn of haar leven. Je leert dingen die je op school nooit zal leren en die heel waardevol zijn.


Mattia zegt:

Ik ben Explorer van Powerjaar van dit jaar ('23-'24) en het heeft mij heel erg veranderd.
Het is eigenlijk teveel om te vertellen in een paar zinnen, maar de energie die ik heb gekregen is heel speciaal.
Als je een tussenjaar hebt raad ik je dit heel heel heel erg aan.

Marinella & haar moeder Klazien 

De moeder van Marinella zegt:
Een warm bad na het voortgezet onderwijs! Dat is Powerjaar.
Deelnemers gaan mee op een stressvrije, maar zeer uitdagende reis. Een reis waarbij het verbreden van kennis door middel van inspirerende ervaringen van betrokken managers/CEO’s én persoonlijke coaching op het programma staan.
Powerjaar biedt je een uitdagende kijk op je studiekeuze. Het leert je als deelnemer te onderzoeken waar je passie ligt, hoe jij jouw kwaliteiten voor een bedrijf kunt ontwikkelen en hoe je je ook nog eens kunt inzetten voor een goed doel.

Daarnaast leert Powerjaar jou om uit je comfortzone te stappen. Dat maakt het tot een ervaring voor het leven!

Allan de oprichter, houdt zich aan alle afspraken en weet deelnemers op unieke wijze aan te sporen om het beste uit zichzelf naar boven te halen. Een intelligente coach die iedere deelnemer daadwerkelijk én persoonlijk ziet.
Allan, dank je wel voor deze unieke kans voor mijn dochter. Een absolute aanrader!

 

Marinella zegt: (direct na haar Powerreis)
Allan Barzndij voert zijn functie als oprichter van Powerjaar met veel enthousiasme uit. Hij haalt het beste van iedereen met wie hij samenwerkt naar boven. Allan is betrouwbaar, betrokken, motiverend en zeer geliefd bij de Explorers en bij de samenwerkingspartners. Hij komt zijn afspraken na en is onder andere daardoor erg betrouwbaar. Allan, is een deskundig en bevlogen professional. Ambitie en daadkracht zijn enkele van de kenmerken van zijn persoonlijkheid. Hij is verbindend in zijn brede netwerken, heeft oog voor uiteenlopende onderwerpen en projecten, maar vergeet niet de afzonderlijke individuen daarbinnen. Je kan altijd op hem rekenen en als hij iets (toe)zegt doet hij het ook. Hij zet zich vol passie en toewijding in.

Marinella zegt: (één jaar na haar Powerreis)
Powerjaar is een fantastische ervaring en aanrader! Het is inmiddels al iets meer dan een jaar geleden dat ik Powerjaar zelf heb mogen volgen. Ik heb toen der tijd al een review geschreven met dat het een fantastische ervaring is geweest en ik het aanraad. Hier sta ik nog steeds volledig achter!
Ik ben continu betrokken geweest vanaf mijn inschrijving bij Powerjaar, dit heb ik gedaan met heel veel enthousiasme. Na Powerjaar is er ook nog steeds de mogelijkheid om nieuwe ervaringen op te doen en gebruik te maken van het brede netwerk dat Allan biedt.
Tijdens het programma ben ik persoonlijk en professioneel erg gegroeid, momenteel zijn de positieve ervaringen hiervan duidelijk zichtbaar aan het worden.
De groep met oud-Explorers is nauw verbonden met elkaar en ook met de nieuwere groep, waardoor het voelt als een vertrouwde vriendengroep.

Explorer tussenjaar ervaring bij Powerjaar
Een onvergetelijk tussenjaar bij Powerjaar

Diederik & zijn ouders Mark en Mirjam

De ouders van Diederik zeggen:
Onze zoon deed mee aan Powerjaar, het jaar waarin hij nog niet wist wat het vervolg moest zijn na de middelbare school.
Hij leerde in dit traject wat diverse functionarissen en beroepsgroepen doen, door middel van inspirerende gastlessen en het bezoeken van organisaties.
Hij leerde ook wat hij zelf niet zou willen en minder interessant vond, en toch ook gaf het enige richting aan zijn eigen belangstelling en interessegebied. Ook werden er mooie vriendschappen gesloten, en veel pret gemaakt.
Er is persoonlijke aandacht en coaching tijdens dit traject en de groep wordt gestimuleerd ook belangstelling te hebben voor elkaars achtergrond en de dialoog aan te gaan over fijne maar ook lastige dingen. Onder begeleiding kwamen zo mooie gesprekken tot stand die met name voor pubers belangrijk zijn en met existentiële vragen rondlopen.
Een zogenaamd ‘tussenjaar’ zonder enige planning en structuur werd een jaar met inspiratie, sociale binding en ook plezier.
Allan, de initiatief nemer bezit de kwaliteit om pubers en adolescenten bewust te maken van hun kracht en hun mogelijkheden. Daar zijn wij hem heel dankbaar voor.

 

Diederik zegt:
Erg hulpvol programma als het gaat om oriëntatie en studiekeuze!
Je leert jezelf beter kennen wat erg waardevol is op de korte en lange termijn.
Ik ben Explorer van het jaar 2022/2023 en raad het zeker aan iedereen aan die met zichzelf worstelt en een leuke programma wil volgen in zijn/haar tussenjaar.

Powerjaar heeft mij niet alleen zelfkennis en purpose gebracht, maar ook een stel nieuwe vrienden die ik anders nooit zou hebben gekend.

Esqua 

‘Ik leerde mezelf meer kennen, maakte vrienden voor het leven en kreeg lifeskills aangeboden voor het professionele leven’.

Ik heb zulke aardige mensen mogen ontmoeten, een echte kijk in het werkleven, nieuwe en andere doelgroepen mogen ontmoeten bij mij vrijwilligerswerk en vooral ook genoten. Bij bedrijven een kijkje mogen nemen achter de schermen, leren wat ik nou echt belangrijk vindt, wat ik wil doen, hoe het echte leven nou eigenlijk werkt en vrienden voor (hopelijk ;)) het leven op mogen doen.
Ik heb een van mijn grootste passies ontdekt: Presenteren!
Of super snel een powerpoint in elkaar zetten en presenteren.
In de fase van bedrijfsonderzoek deed ik niet bij 1 maar 2 bedrijven onderzoek omdat ik meer uitdaging nodig had. Ik ontdekte hoe leuk ik het eigenlijk vond de sociale media marketing voor deze bedrijven uit te pluizen en tips te geven.
In de fase van het vrijwilligerswerk liep ik ook bij 2 goede doelen.
Dit bevestigde inderdaad dat ik heel graag social work wil gaan studeren.

Dankjewel Allan voor deze mooie kans!

Sporten bij Powerjaar
Explorer tussenjaar ervaring bij Powerjaar 2

Claudia (de moeder van Zoë)

Na haar havo-examen was mijn dochter even totaal “klaar” met school en wilde een tussenjaar. Samen besloten we dat dit dan wel een begeleid tussenjaar zou worden.
We kwamen uit bij Allan en zijn prachtige Powerjaar programma en daar hebben we nog geen seconde spijt van gehad.
Mijn dochter staat door alle inspirerende workshops, praktische activiteiten, mooie ontmoetingen en de begeleiding van Allan zo veel opener en positiever in het leven. Echt geweldig om te zien hoe enorm ze gegroeid is.
Heel erg bedankt Allan, ik gun echt elke jongvolwassene jouw Powerjaar!

Marc & zijn vader Chris

Marc zegt:

Ik heb extreem veel geleerd tijdens dit traject.
Niet alleen over mijn studiekeuze, maar ook klusjes zoals schilderen of tuinieren. Maar het allerbelangrijkste is persoonlijke groei die ik door dit traject heb meegemaakt.

Door Powerjaar heb ik op een leuke wijze veel inzichten gekregen over allerlei onderwerpen. En doordat het leuk en gezellig is word ik ook gemotiveerd om actief mee te doen en elke dag op tijd te komen.

Naast de inzichten die ik heb gekregen voor mijn studiekeuze is er ook heel veel aandacht voor persoonlijke groei. Ik weet nu veel beter wie ik ben en wat mijn sterke en ontwikkelpunten zijn!

De vader van Marc zegt:
Onze zoon wist totaal niet welke opleiding hij moest gaan volgen. Door het enorme aanbod tegenwoordig zag hij door de bomen het bos niet meer.
Wij zochten niet zomaar een studiekeuze coach maar een plek waar hij tevens een persoonlijke groei mee zou kunnen maken omdat hij erg verlegen is.
En dat is bij Powerjaar gelukt!
Met zoveel enthousiasme wordt dit Powerjaar georganiseerd. De groep wordt uitgedaagd uit hun comfortzone te stappen waarbij een veilig klimaat altijd voorop staat.
Onze zoon is zo ontzettend gegroeid! Wij zijn blij dat hij dit project heeft mogen doormaken. Dank je wel Allan en je hele crew.

Studie kiezen Tussenjaar studiekeuze maken
Workshops bij Powerjaar tijdens jouw tussenjaar programma

Rens & zijn moeder Geraldine

Rens zegt:
Ik heb mijn denkwijze leren uitbreiden. Hierdoor sta ik voor meerdere mogelijkheden open, terwijl ik tegelijkertijd wel kritisch kan blijven naar alle informatie.

Ook heb ik mijn purpose ontdekt, waardoor ik in de toekomst altijd weet wat mijn fundamenten zijn waarop ik kan bouwen.

De moeder van Rens zegt:

Positief: inspirerend, professioneel, waardevol.

Mijn zoon is op Powerjaar expeditie. Een inspirerend tussenjaar programma dat niet alleen tools biedt om jouw best passende studiekeuze te ontdekken.
De Wisdom Classes met gepassioneerde sprekers, bedrijfsopdrachten en meewerken bij een Goed Doel stimuleren ook je persoonlijke ontwikkeling en CV building.
Allan, oprichter, heeft oog voor iedere deelnemer en begeleidt op zijn unieke gepassioneerde wijze deze expeditie tot een onvergetelijke en levensvormende ervaring.
Alles klopt en is tot in details uitgewerkt.Van de leeromgeving: Wisdomcave met moderne styling en tafeltennistafel tot en met de beste sprekers, een branded hoodie, je eigen LinkenIn profiel. Het klopt tot achter de komma!
Dank je wel Allan!!

Jinse

Ik heb mijn denkwijze leren uitbreiden. Hierdoor sta ik voor meerdere mogelijkheden open, terwijl ik tegelijkertijd wel kritisch kan blijven naar alle informatie.

Ook heb ik mijn purpose ontdekt, waardoor ik in de toekomst altijd weet wat mijn fundamenten zijn waarop ik kan bouwen.
Daarnaast heb ik meer inzichten gekregen over hoe het eraan toegaat in een echt bedrijf en wat ik met mijn kwaliteiten kan inbrengen.

 

De hulp die we krijgen van Allan is heel erg persoonlijk en het gebeurt op een leuke manier. Daarom voelt Powerjaar niet als 'school', maar als echt iets wat ik doe voor de lol.

Tussenjaar programma Powerjaar Wisdom Cave
bottom of page