Een boom planten
POWERJAAR-LOGO-Final-Icon-Only-Depth-removebg-preview.png

"As conscious human beings we have developed ourselves by working together and sharing our knowledge. You and I both have the obligation to our ancestors in inspiring the next generation to discover their talents, so that together we can make the world an even better place. Step by step." 

Allan Barzndji

POWERJAAR IETS VOOR UW ORGANISATIE?

Duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid krijgt de afgelopen jaren gelukkig steeds meer aandacht. Helaas is dit (nog) niet altijd intrinsiek gemotiveerd.
Bij Powerjaar vinden wij daarom dat men niet jong genoeg kan starten met het leveren van een bijdrage aan mens, milieu en maatschappij. Door jongeren de kracht van het 'geven, zonder daar iets fysieks voor terug te krijgen' te laten ervaren, helpen zij niet alleen hun directe omgeving, maar draagt dit ook bij aan hun eigen ontwikkeling. Zo kunnen we samen stap voor stap de wereld een stukje beter maken!

Sla de handen met ons ineen en bied studenten de kans om geïnspireerd te raken door de missie en visie waarmee er in uw organisatie wordt gewerkt. 


Powerjaar-studenten zijn harde werkers, leergierig en deinzen niet terug voor een uitdaging. Door onze strikte selectieprocedure heeft u altijd te maken met een proactieve mentaliteit en HBO/WO denkniveau.
Wij bieden 2x per jaar voor twee maanden enthousiaste krachten aan die een afdeling of een project binnen uw organisatie tijdelijk zullen versterken. Dit zorgt voor een frisse wind en flexibiliteit op meerdere vlakken.

Om ervoor te zorgen dat de Powerjaar-studenten volgens de richtlijnen van uw organisatie werken, bieden wij vooraf begeleiding aan via uw werkinstructies en e-learnings.

Is uw organisatie ook een inspiratiebron voor de volgende generatie?
Dan verwelkomen wij u graag als partner van Powerjaar!