top of page
DE STUDIEKEUZEWORKSHOP
Powerjaar tussenjaar studiekeuze studeren havo vwo welke studie
Powerjaar tussenjaar studiekeuze studeren havo vwo welke studie

Wanneer?
Op aanvraag

Powerjaar streeft ernaar om jou te inspireren bij het achterhalen van jouw passie en talenten, zodat jij een studie kunt kiezen die jou daarin versterkt.

Je wil namelijk niet zomaar een studie kiezen, maar een opleiding die jou de handvatten geeft in jouw reis naar jouw droombaan of toekomstige onderneming.

Daarvoor moet je dus wel eerst ontdekken wat jou drijft en anders maakt dan anderen!

 

Daarnaast is het van fundamenteel belang om op tijd te beginnen met het maken van een constructieve plan van aanpak om in de komende weken/maanden erachter te kunnen komen welke opleiding jouw hart sneller laat kloppen. Welke stappen kun jij allemaal ondernemen om een beter beeld te krijgen voor het maken van een studiekeuze vóór 1 mei? 

Een belangrijk onderdeel van ons hoofdprogramma - de Powerreis van zes maanden - is de 2-daagse purpose workshop tijdens de Wisdom Classes.

Tijdens deze interactieve workshop kom jij - via een specifiek set vragen en opdrachten - erachter wat jou uniek maakt en waar jouw krachten liggen. 

Sommige delen van de workshop doen we in groepsverband, zodat je reflectie kunt krijgen van andere deelnemers na het delen van jouw persoonlijke verhalen. Dit geeft waardevolle nieuwe inzichten over jouw eigen normen, waarden en krachten waar je zelf vaak niet bewust van bent.

Vervolgens stel jij basis van jouw drijfveren stap voor stap je eigen purpose op én maak jij een duidelijke plan van aanpak voor de korte en lange termijn om achter jouw studiekeuze te komen: een Studiekeuze Purpose Map.

Wij geloven namelijk niet in één perfecte studiekeuze, maar in een weloverwogen keuze voor een opleiding die je zal versterken in de route die jij kiest te bewandelen en je helpt bij het realiseren van jouw passie.

Je purpose, ofwel je drijfveren (er)kennen is hiervoor het bewezen fundament.

Daarom organiseren wij studiekeuzeworkshops van 2 dagen én een afsluitend 1-op-1 coachingsgesprek van ca. 45 min.

De kosten voor deze unieke ervaring bedragen €395,-.

Deze workshop is speciaal ontwikkeld voor havo/vwo scholieren die vóór 1 mei 2023 hun studiekeuze voor een hbo/universitaire opleiding willen maken.

Interesse in een oriënterend gesprek over deze workshop?
Vul dan hieronder het contactformulier in.

REVIEWS

GA JIJ OOK MEE OP REIS?

Bedankt voor je bericht!
bottom of page